Betalen

Het Klosje Garen maakt gebruik van Ideal betalen.

Levering

Levertijd en bezorging
De levertijd bedraagt gemiddeld 1 tot 3 werkdagen. Het Klosje Garen verstuurt alles via PostNL en is dan ook niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging die het onderweg oploopt. Aan de levertijd kunnen geen rechten worden ontleend.

Verzending
Alle bestellingen worden met zorg netjes verpakt. Toch kan het voorkomen dat uw bestelling beschadigd is tijdens het vervoeren. Neem in dit geval binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op. Wij bieden u evt. de gelegenheid om uw pakket verzekerd te verzenden. De kosten hier van zijn 8,05 euro.

Retourneren
Het kan zijn dat het product niet aan uw wensen voldoet. In dit geval mag u het product binnen 7 dagen retourneren. Dit moet in de originele, onbeschadigde verpakking. Ook het product zelf moet ongebruikt en onbeschadigd zijn. Wanneer het product in goede staat bij ons binnen is, zal het bedrag zo snel mogelijk op uw rekening worden teruggestort. Retourkosten zijn in dit geval voor de consument.

Retouradres:
Marieka Top
Kernhemseweg 15
1212 ZB Ede

Ophalen
U kunt uw bestelling ook afhalen bij Het Klosje Garen. Dit kan iedere zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur of op een andere dag waarop het u het beste uitkomt. Neem hiervoor contact op via de mail of Contactpagina van de webwinkel.

TOP