Algemene voorwaarden

Het Klosje Garen hanteert de volgende algemene voorwaarden:

Overeenkomst
Als er door de koper (hierna te noemen: klant) opdracht gegeven wordt aan de verkoper (hierna te noemen Het Klosje Garen) om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand).

Prijzen
Prijzen op de site van Het Klosje Garen zijn vaste prijzen. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden
vermeld in Euro en zijn exclusief verzendkosten.

Annuleren van een bestelling
Een bestelling kan binnen 24 uur na bevestiging geannuleerd worden. Hierna is de koop gesloten en wordt betaling verwacht. Dit om onnodig reserveren van artikelen te voorkomen. Graag bericht per e-mail als je afziet van de koop.

Levering
Het Klosje Garen draagt zorg voor een goede levering van de bestelde artikelen. Het Klosje Garen houdt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. De gestelde levertijden is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Betaling
Betaling van het verschuldigde bedrag dient te geschieden per vooruitbetaling binnen 7 dagen. Artikelen worden gedurende deze periode voor de klant gereserveerd. Na 7 dagen neemt Het Klosje Garen per mail contact op met de klant met het verzoek aan te geven of betaling onderweg is. Als de betaling binnen 10 dagen na aankoop niet is ontvangen en er ook geen tegenbericht van koper is ontvangen is Het Klosje Garen gerechtigd de order in z`n geheel te annuleren, zodat de verkoop van die artikelen wederom kan plaatsvinden. Als de betaling binnen is worden de artikelen zo snel mogelijk verzonden. Er wordt hiervan een bevestiging verstuurd per mail.

Gratis verzending
Bestellingen binnen Nederland boven € 60 hebben een gratis verzending.
LET OP! Mochten er na ontvangst artikelen retour gezonden worden en het bedrag hiermee weer onder de gratis verzending grens komen, dan worden de verzendkosten verrekend met de retour gekomen artikelen.

Bij bestellingen boven de €60 (gratis verzending) maar ook boven de 10 kilo wordt het verschil € 7.25 in rekening gebracht!

Verzending
De verzending van uw bestelling geschiedt via TNT-post, Postnl als de betaling ontvangen is. De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens de bestelprocedure. Uw bestelling wordt met zorg verpakt. Het Klosje Garen is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen van leveringen via Post.nl. U kunt uw pakket eventueel  aangetekend, met pakketpost of verzekerd laten verzenden. U kunt hiervoor het "artikel" Aangetekend verzenden, pakketpost of verzekerd verzenden toevoegen aan uw bestelling.

Retourzending en aansprakelijkheid
U heeft de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. Indien dit niet het geval is, dient Het Klosje Garen daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 48 uur na de aflevering, althans nadat constatering redelijkerwijze mogelijk was, email en gemotiveerd kennis te geven.

Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft Het Klosje Garen de keuze de desbetreffende producten tegen retournering daarvan de factuurwaarde minus verzendkosten daarvan te restitueren.

Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u als particulier het recht het product binnen 7 dagen na aflevering aan Het Klosje Garen te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de verpakking van het artikel onbeschadigd is (dus open een envelop voorzichtig en scheur het niet open!). Artikelen dienen ongedragen of gebruikt te zijn. Tevens geldt dat de kosten voor retourzendingen voor uw rekening komen. Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd. Niet geldig op afgeprijsde artikelen!

Garantie
Wij kunnen geen garantie geven op kapotte ritsen, drukkers, knopen, e.d.
Wij kunnen geen verantwoordelijkheid dragen voor verkeerd gewassen kleding: prints die vervagen door gebruik van droogtrommel, strijkijzer of verkeerde temperatuur vallen buiten onze verantwoordelijkheid.
Reclamaties wegens uiterlijk waarneembare gebreken moeten conform de Algemene Voorwaarden, doch uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van de goederen door de koper worden ingediend. Reclamaties welke door Het Klosje Garen na het verstrijken van deze termijn worden ontvangen, behoeven niet door Het Klosje Garen in behandeling te worden genomen.
De foto`s worden zo duidelijk mogelijk qua kleur en details bewerkt. Echter kan het helaas wel eens voorkomen dat kleuren iets afwijken van werkelijkheid!

De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien de producten niet beschadigd of gebruikt zijn. U ontvangt het door u betaalde bedrag excl. verzendkosten retour op uw bankrekening na ontvangst van uw pakketje.

Privacy
Het Klosje Garen zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden. Persoonsgegevens worden door Het Klosje Garen alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling

TOP